Tyrkisk festival i Moskva for at øge antallet af turister

Tyrkisk festival i Moskva for at øge antallet af turister

Tyrkisk festival i Moskva for at øge antallet af turister


Den altid travle russiske hovedstad er nu en pulserende by med tyrkisk historie, kultur, kunst og køkken under havet.
 
Tyrkiet-Rusland, som er angivet af kultur- og turismeåret 2019 i 2019-kalenderen afholdt på den tyrkiske festival i Moskva, lover at øge antallet af russiske turister, der rejser til Tyrkiet.
 
Festivalen koordineres af ministeriet for kultur og turisme, den tyrkiske hotelforening (TUROFED), sammenslutningen af ​​tyrkiske rejsebureauer (TÜRSAB) og den tyrkiske turistinvestorforening (TTYD).
 
TÜROFED-præsident Osman Ayık sagde, at den tredje udgave af festivalen tiltrak meget opmærksomhed i år.
 
Ayık oplyser, at antallet af besøgende stiger hvert år, og at der er nået et betydeligt publikum på festivalens anden dag. Han fortsatte: "Festivalen for afslutningen af ​​russerne i Tyrkiet fortsatte med at vise mere interesse, vi vil se mere end 100.000 besøgende. Sådanne begivenheder kan øge antallet af russiske besøgende ikke kun i Moskva, men også i Tyrkiet. storbyer. I den henseende yder festivalen et vigtigt bidrag."
 
Erkan Yağcı, formand for Mediterranean Tourist Hoteliers and Operators Association (AKTOB), sagde, at festivalen fremskyndede promoveringen af ​​markedet. Ifølge Yağcı, selvom Antalyas intensitet tydeligt mærkes, finder festivalen også sted i andre regioner og andre produkter. "På denne måde beviser Tyrkiet, at det er et rigt land inden for turisme. Festivalen, som vil øge antallet af russiske turister til 6 millioner, viser, at vi har en variation af turisme," sagde han.