Antalya lufthavn biludlejning

Antalya lufthavn biludlejning

Antalya lufthavn biludlejning


udødelighedens middag
Perge er en by grundlagt af hetitterne for 6.000 år siden. I lang tid boede grækere og romere her. Deres død var et ødelæggende jordskælv. Det storslåede teater giver stadig en idé om omfanget af den antikke by. 14.000 besøgende fik plads i Perge teatret. Ruinerne ligger 15 kilometer fra Antalya.
 
Antalya strandpark
På toppen af ​​klipperne ved Konyaaltı Strand finder du Atatürk Park. Det strækker sig parallelt med Konyaalti Street. Intet kan høres fra trafikstøjen på en travl hovedvej. Veje fører til bugter langs klipper. Parken har også flere små restauranter og picnicborde. Du kan få liggestole og parasoller på den nærliggende Konyaalti-strand. Så du kan tilbringe en behagelig dag på stranden.
 
Kazima Ozalpa Street
Gaden er ikke en af ​​Antalyas typiske attraktioner, men den travleste gågade i byens centrum. Den starter fra klokketårnet og fortsætter nordpå til Muratpaşa Kamiya (Muratpaşa-moskeen). Der er mange butikker, barer og pubber på gaden. Hvis du vil købe noget, så sammenlign priserne i de enkelte butikker. Forskellene kan være ret store. Nogle vekselkontorer blev åbnet på grund af turister. Desværre tilbyder de en ret dårlig valutakurs. Du kan få den bedste pris ved at hæve kontanter på et kreditkort i en bank.
 
Antalya akvarium
Antalya Aquarium i Konyaaltı byder på en forandring til stranden. De rent designede pools er hjemsted for undervandsdyr fra hele verden. Du kan se hajer, blæksprutter og nogle krybdyr.